Despre Noi

bredent group Moldova

bredent group Moldova este reprezentant oficial al principalului producător german de materiale stomatologice și produse de laborator bredent GmbH & Co.KG. Acesta este prezent pe piața stomatologică internațională de aproape 50 de ani, depunând eforturi pentru a găsi soluții adaptabile, sigure și eficiente pentru implanturi și tratamente cu încărcare imediată.

Și pentru că misiunea medicinei nu trebuie să țină cont de frontiere, ci privește toți oamenii, în 2011 bredent group a început să fie reprezentat și în R. Moldova

În prezent, grupul oferă multiple produse și servicii pentru medicii stomatologi și tehnicienii dentari, precum implanturi, bonturi, materiale pentru amprente, biomateriale, proteze și echipamente CAD/CAM și multe altele. Produsele și serviciile bredent group sunt disponibile în peste 80 de țări.

Ne străduim să fim printre cei mai buni. De aceea, noi suntem pregătiți să oferim cele mai bune soluții, iar programele de instruire și educație sunt disponibile în R. Moldova, precum și în fiecare țară în care bredent group și-a stabilit prezența.