WhiteSKY Tissue Line – noua generație a unui produs de succes!

Implantul dentar whiteSKY Tissue Line este fabricat din zirconiu și răspunde celor mai riguroase criterii estetice, dar și cerințe de siguranță și funcționalitate, preluând toate proprietățile dovedite ale predecesorului său.

Rezultatele științifice acumulate timp de peste 10 ani, încă de la lansarea sa din 2006, demonstrează că acest tip de implant poate obține rezultate comparabile cu cele ale implanturilor din titan. A doua generație whiteSKY Tissue Line păstrează toate avantajele clasicului whiteSKY într-un design modern și îmbunătățit.

De asemenea, studiile au urmărit și demonstrat osteointegrarea și integrarea în țesutul moale periimplantar. Unul dintre aspectele observate îndeaproape a fost aderența țesuturilor moi la suprafața implantului.

Rezultatele pe termen lung în ceea ce privește stabilitatea osului și a țesuturilor moi periimplantare, estetica alb-roz și rata ciclului de viață sunt, de asemenea, convingătoare.

Noul whiteSKY T. L. este un implant de stadiul unu, realizat după rețeta de succes care implică zirconiul comprimat la presiune înaltă și designul dintr-o singură bucată. Aceasta înseamnă că implanturile whiteSKY T. L. au o stabilitate foarte ridicată, care este un factor decisiv pentru succesul pe termen lung.

Beneficiile implantului de zirconiu whiteSKY T. L. sunt:

  • forma cilindro-conică a implantului;
  • construcția cu dublu filet și autofiletantă;
  • filet de compresie: calitatea osoasă = stabilitatea primară;
  • suprafața sablată, fin structurată – oferă un suport excelent pentru osteoblaști;
  • zona crestală a implantului cu micro-șanțuri orizontale – depunere gingivală perfectă, deoarece structura micro-șanțurilor este similară cu cea a gingiei naturale.

WhiteSKY Tissue Line – un pas înainte!

Proces de fabricație dovedit și terapie testată!